kantoorruimte huren

€ 249 ex. per maand

Werkplek huren
Den Bosch

Je eigen vaste werkplek, waar je ook gewoon je zooi mag laten liggen. Dat kan bij HUB! 

Bij HUB bieden we vaste werkplekken aan in hartje Den Bosch. Je eigen bureau (waar je zoveel rommel mag maken als je wilt), een supersonische bureaustoel én de mogelijkheid tot extra scherm. Met astronomische snel internet en een altijd gevulde koelkast is dit de ideale plek om lekker te vlammen. Naast heel serieus werken, dansen we af en toe ook iets minder serieus op de tafels. Om te vieren dat er weer een maandje op zit! Kom jij ook dansen werken bij HUB?

Meer over HUB Den Bosch.

Je eigen vaste plek, waar je ook gewoon je zooi mag laten liggen

Supersonische bureaustoel en astronomisch snel internet

Onbeperkt koffie / thee / fruit en kokosmakronen

Inclusief belhok / kantoortuin / printer en karaokemachie

En fantastisch leuke HUB-collega’s

"Een super moderne werkplek om een dag ongestoord te werken. Met een mogelijkheid om rustig achterin te werken of gezellig voorin aan de bar. Vergeet Zappa de labradoodle niet wat aandacht te geven ;)"
Bart
5/5
Nu een paar keer bij HUB in de binnenstad geweest, ideaal gelegen in de stad. Eenmaal binnen merk je weinig van de drukte en kun je in alle rust werken. Heerlijk energieke plek, bakje koffie en als je geluk hebt is de hond thuis ;). Aanradertje!
Dirk
5/5
Geweldige werkplek in hartje 's Hertogenbosch! Fijne, grote en lichte ruimte met gezellige mensen en lekkere koffie 🙂
Nina
5/5
Héle chille werkplek waar een ongedwongen sfeer hangt waardoor je je erg snel op je gemak voelt. De mooie inrichting, het fruit, de kokosmakronen en de lekkere koffie zijn een goede aanvulling op de fijne mensen die je er tegenkomt. Oh en de Australian Labradoodle die luistert naar de naam Zappa weet er moeiteloos voor te zorgen dat je eventuele werkstress meteen kwijt bent. Fantastisch geheel.
Joep
5/5