Houd mij op de hoogte!

Leuk dat je wilt komen flexwerken bij HUB! Helaas nemen we momenteel even geen nieuwe leden aan. Wil je het horen wanneer er weer mogelijkheid is? Meld je dan via het formulier aan voor de HUBdate. Je ontvangt geen nieuwsbrieven of andere spam, beloofd!

"Een super moderne werkplek om een dag ongestoord te werken. Met een mogelijkheid om rustig achterin te werken of gezellig voorin aan de bar. Vergeet Zappa de labradoodle niet wat aandacht te geven ;)"
Bart
Nu een paar keer bij HUB in de binnenstad geweest, ideaal gelegen in de stad. Eenmaal binnen merk je weinig van de drukte en kun je in alle rust werken. Heerlijk energieke plek, bakje koffie en als je geluk hebt is de hond thuis ;). Aanradertje!
Dirk
Geweldige werkplek in hartje 's Hertogenbosch! Fijne, grote en lichte ruimte met gezellige mensen en lekkere koffie 🙂
Nina
Héle chille werkplek waar een ongedwongen sfeer hangt waardoor je je erg snel op je gemak voelt. De mooie inrichting, het fruit, de kokosmakronen en de lekkere koffie zijn een goede aanvulling op de fijne mensen die je er tegenkomt. Oh en de Australian Labradoodle die luistert naar de naam Zappa weet er moeiteloos voor te zorgen dat je eventuele werkstress meteen kwijt bent. Fantastisch geheel.
Joep