HUB Den Bosch

Hey, wij zijn HUB Den Bosch.

De (aller)leukste flexplek van Den Bosch. 

Over HUB Den Bosch

Bij HUB Den Bosch verhuren we vaste- en flexwerkplekken in hartje centrum. We zijn een mengelmoes van creatievelingen, digitale helden en eigenlijk iedereen die vanaf een laptop kan werken. En natuurlijk Zappa, onze kantoorhond. Die hoort ook bij het meubilair. 

Wij geloven dat een fijne werkomgeving super belangrijk is. Want werken doen we al genoeg, dus laten we er vooral het beste van maken. Onder ons motto ‘werken is een feestje’, hangen we daarom ook geregeld de slingers op. 

Wil je ook bij de Club van HUB? 
Klik dan hier.

Wij zijn Iris & Pepijn. Na 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, besloten wij terug te gaan naar onze thuisstad Den Bosch. In januari 2021 vonden we een bouwval aan de Vughterstraat, dat we 2 jaar lang verbouwden. We wonen er inmiddels een paar maand, samen met onze hond Zappa. In januari 2023 opende we er HUB Den Bosch. 

Iris is hier elke dag te vinden en regelt de dagelijkse gang van zaken. Zelf werkt ze vanuit HUB voor Digital Agency GRRR in Amsterdam. 

Pepijn werkt sinds de verbouwing in de bouw. Hij is op de achtergrond betrokken bij HUB (lees: sluit aan tijdens de borrels). 

Meer weten over wat wij doen bij HUB? Klik dan hier.