HUB Den Bosch

Hey, wij zijn HUB Den Bosch.

De (aller)leukste flexplek van Den Bosch. 

Bij HUB verhuren we vaste- en flexwerkplekken in hartje Den Bosch. We zijn een mengelmoes van creatievelingen, digitale helden en eigenlijk iedereen die vanaf z’n laptop kan werken. En natuurlijk Zappa, onze kantoorhond. Die hoort ook bij het meubilair. 

Wij geloven dat een fijne werkomgeving super belangrijk is. Want werken doen we al genoeg, dus laten we er vooral het beste van maken. Onder ons motto ‘werken is een feestje’, hangen we daarom ook geregeld de slingers op. 

Wil je ook bij de Club van HUB? Klik dan hier.

Wij zijn Iris & Pepijn. Na 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, besloten wij terug te gaan naar onze thuisstad Den Bosch. In januari 2021 vonden we een bouwval aan de Vughterstraat, dat we 2 jaar lang verbouwden. We wonen er inmiddels een paar maand, samen met onze hond Zappa. En in januari 2023 opende we er HUB Den Bosch. 

Iris is hier elke dag te vinden en regelt de dagelijkse gang van zaken. Zelf werkt ze vanuit HUB voor Digital Agency GRRR in Amsterdam. 

Pepijn werkt sinds de verbouwing in de bouw. Hij is op de achtergrond betrokken bij HUB (lees: sluit aan tijdens de borrels). 

Fixed plek

Een vaste plek inclusief een super-de-luxe bureaustoel

€295 per maand

Inclusief een aansluiting voor een extra scherm, internet waar je U tegen zegt, onbeperkt koffie / thee / fris en altijd gastenlijst voor Club HUB.
ik wil een vaste plek

Flex plek

Aanschuiven aan onze grote tafel wanneer je maar wilt

Vanaf €2 per uur

Inclusief internet waar je U tegen zegt, onbeperkt koffie / thee / fris en altijd gastenlijst voor Club HUB.
ik wil aanschuiven

eigen plek

HUB helemaal voor jezelf

op aanvraag

Wil je HUB huren? Voor een presentatie, vergadering of meeting? Dat kan! Stuur ons even een mailtje. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Stuur een postduif

Prijzen excl. BTW

De Club van HUB

"Een super moderne werkplek om een dag ongestoord te werken. Met een mogelijkheid om rustig achterin te werken of gezellig voorin aan de bar. Vergeet Zappa de labradoodle niet wat aandacht te geven ;)"
Bart
Nu een paar keer bij HUB in de binnenstad geweest, ideaal gelegen in de stad. Eenmaal binnen merk je weinig van de drukte en kun je in alle rust werken. Heerlijk energieke plek, bakje koffie en als je geluk hebt is de hond thuis ;). Aanradertje!
Dirk
Geweldige werkplek in hartje 's Hertogenbosch! Fijne, grote en lichte ruimte met gezellige mensen en lekkere koffie 🙂
Nina
Héle chille werkplek waar een ongedwongen sfeer hangt waardoor je je erg snel op je gemak voelt. De mooie inrichting, het fruit, de kokosmakronen en de lekkere koffie zijn een goede aanvulling op de fijne mensen die je er tegenkomt. Oh en de Australian Labradoodle die luistert naar de naam Zappa weet er moeiteloos voor te zorgen dat je eventuele werkstress meteen kwijt bent. Fantastisch geheel.
Joep